Exklusiva turistattraktioner

Ge dig själv, din familj och dina resvänner ett oförglömligt minne för livet genom att besöka en plats som är utöver det vanliga.

Premium GoNatureTrip har över 30 års erfarenhet av att ta emot gäster och turister från hela Europa. Vi lägger manken till för att hålla hög kvalitet och ordna allt som behövs för att du som besökare ska få ett minne för livet.

Sverige – tradition och natur

Sverige är ett land fullt av regionala historier, traditioner och orörd vildmark. Det hårda klimatet har under århundraden format människorna till samarbete och förmågan att leva i samklang med naturen.

Tack vare vår geografiska placering och historia har vi lyckats hålla Sverige relativt oexploaterat och behållit många genuina traditioner som ger fantastiska minnen att uppleva.

Minnen för livet

Kvalitetssäkrat Erfarna och duktiga turistguider
Autentiskt Guiderna lever livet som hen visar er
Historier Guiderna berättar historier hur det är att leva på platsen
Enkelt att göra Guiden tar hand om dig och ser till att ni har allt som behövs
Värde för livet Minne för livet, det kostar 1000 - 3000 kr per person
Bokning E-post 3 dagar innan

Så säger besökarna

”Enkelt att boka och verkligen ett minne för livet”
Konrad


”Vår guide Anna-Maja var fantastisk ...”
Linda


Enastående upplevelser av svensk kultur

Premium GoNatureTrip väljer ut och arbetar med gårdar, outdoor guider och turistföretag. Tillsammans har vi utvecklat unika kvalitetssäkrade premiumupplevelser som ni kan göra, känna, höra, se och dofta. Helt enkelt enastående möjligheter att uppleva den svenska landsbygden, svensk tradition och historia. Välkomna!Kontakta oss

Har du någon fråga? Kontakta varje arrangör direkt via kontaktinformationen som du hittar på respektive sida. Undrar du över någonting kring Premium GoNature Trip.

Telefon: +46 (0) 36-12 22 33
E-post: info@premiumgonaturetrip.se
Marknad, Eva Oscarsson: +46 (0)70-643 89 18
Adress:
Ådalsvägen 14
561 30 Huskvarna, Sverige

Sevärdheter, familjeaktiviteter och tips att göra på semester i Sverige

När du tillsammans med din familj eller vänner, planerar er husbilssemester och funderar på aktiviteter och resmål kommer ni att märka att det överallt i Sverige finns en mängd erbjudanden, alltifrån de största turistanläggningarna till små enskilda lokala aktiviteter. Men hur ska man välja ut de bästa förslagen?

Vi vill bidra med några förslag: Våra favoriter! Våra rekommendationer är inte de största, eller mest kända turistmålen. Vi väljer istället att ge er de mest genuina och äkta upplevelserna. Guldkornen helt enkelt.

Welcome!