Guidad fisketur i Småland

Inled din semester i Sverige med en riktigt bra guidad fisketur. Varför inte följa med och fiska röding på Vättern (en av Europas största insjöar) tillsammans med en av våra guider? Eller vill du hellre fiska gös, gädda eller abborre? En av våra två professionella fiskeguider, Henrik som jobbar i Grännaområdet, eller Erik, i Kalmar, följer med dig. Vi lägger upp en individuell plan baserad på dina erfarenheter och önskemål och guidar dig till bästa möjliga fiskeupplevelser.

Fånga stora fiskar i insjöfiske

Vi tar med dig till ställen som du inte kan hitta till på egen hand. Beroende på vilket fiske du är intresserad av kan vi åka långt ut på Vättern eller till små sjöar med spännande fiske. Alla våra turer görs med vår säkra, bekväma och fullt utrustade båtar av märket Alumacraft. Vi har båtarna på trailer, färdiga att bege sig till ett fiskevatten mellan Jönköping och Gränna eller Kalmar och Emmaboda. All fiske- och säkerhetsutrustning får du låna av oss, så du kan helt fokusera på fisket.

Info om fisketuren

Tid: 10 timmar Deltagare: 2 personer, (passar barn över 10 år i vuxens sällskap)
Pris: 4 500 kr, för 2 personer.
Gästens förberedelser: Ta med egen matsäck och kläder efter väder, (vi tillhandahåller fiskeutrustning, flytvästar, etc). Guiden kontaktar dig 24 timmar innan datum för att bekräfta tid och mötesplats.
Bokning: Maila premium@Fishing-in-Sweden . Boka i god tid, gärna 2 månader före. Om väderförhållandena inte är lämpliga den dagen bokar vi om till ett senare datum.
Web: www.fishing-in-Sweden.com

Så säger våra besökare

”En absolut TOPPEN guide som tog hand om sina gäster på ett professionellt sätt.”
Andreas Kanat, Füssen, Tyskland


”Mycket trevlig guide som har stor kunskap. Ger en känsla av att agera utan kommersiella syften, av rent intresse!”
Emelie & Daniel Reidal, Göteborg


Mer information om våra fisketurer

Under våra guidade fisketurer kan vi högst ta två fiskegäster i båten samtidigt för att fiskeguiden ska ha möjlighet att leverera den bästa möjliga upplevelsen. (Det går att arrangera en tur med fyra deltagare, kontakta oss så får vi diskutera detaljerna.)

Behöver du ytterligare skäl för kombinera din husbilssemester med en guidad fisketur?

  • När du bokar en av våra professionella fiskeguider ökar dina chanser betydligt att landa drömfångsten. Våra guider är experter på de lokala fiskevattnen och du får lära dig från några av Sveriges bästa sportfiskare.
  • Du behöver inte ta med egen fiskeutrustning. Vi ser till att du har allt du behöver och du får möjlighet att prova på några av marknadens bästa redskap.
  • Våra guidade fisketurer är den perfekta presenten för en fiskeentusiast eller för barn över 10 år med tidigare fiskeerfarenhet – de får ett fiskeäventyr som de kommer att minnas hela livet. Kontakta oss så skickar vi ett fint presentkort.
  • Hitta oss