Turista med husbil

Hyr en husbil med utlämning i Jönköping eller Göteborg, perfekt läge för er rundresa med husbil på er familjesemester i Skandinavien. Vi har 30 års erfarenhet i branschen och det är lätt att hyra från och hämta hos oss.

Det ska vara lätt att hyra en husbil. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att resa i eller köra en husbil. Daylight Husbilscenters personal visar er hur husbilen fungerar och vi går igenom all utrustning när ni hämtar er husbil .

Husbilar av rätt modell

Reser du ensam, med din partner eller med familjen? Planerar du ett generationsresande eller att resa med kompisar? Det finns fyra kategorier som möter era behov av utrymme och utrustning.

 • Kompakt Halvintegrerade husbilar för 2(+1) personer
 • Familj Alkovhusbilar, våningssäng bak, rymllig 4-6 personer
 • Familj Rymlig Alkovhusbilar, dubbelsäng bak, rymlig 4-6 personer
 • Stor Alkovhusbil, extra rymlig, 5-6 persons
 • Hyr husbil

  Time: 1, 2 eller 3 veckor
  Participants: 2-6 personer (familjer, vänner, par).
  Price: från 8.500 kronor/vecka (beror på säsong)
  Förberedelse gäst: körkort.
  Baspaket: 2000 km/ vecka, gasol, komplett städning/tvätt/tömning, cykelställ, parking av personbil och 24/7 telefonservice.
  Boka, e-post: info@daylighthusbil.se, telefon Eva: +46 36-12 22 33. utlämningsdagar fredagar och lördagar,
  Webb: Hyr husbil www.daylighthusbil.se

  Så säger besökarna

  ”Enkelt att boka och verkligen ett minne för livet”
  Konrad


  ”Vill även tacka för tipsang hundens säkerhet - vi har nu införskaffat en riktig transportbur......" Mats och Gunilla

  Börja din semester i Göteborg eller Småland

  Våra uthyrningsstationer ligger centralt i Jönköping och i Mölndal. Nära till flygplatserna Landvetter och Axamo, Stena Lines färjeterminaler ( Göteborg), buss -och tågstationer. Om ni landar på Landvetter och vill hämta husbilen i Jönköping finns det direkt bussar med Swebus och Nettbus. Vi tipsar gärna hur ni bäst tar er till oss.

  Fina resrutter med utgångspunkt Jönköping och Göteborg

  Hämta husbilen i Jönköping och påbörja er resa norrut, vår uthyrningsstation ligger 5 minuter från E4:an. Jönköping är en bra utgångspunkt om ni planerar att resa till Sveriges ostkust, Öland eller en rundtur i Småland, Skåne och Blekinge. Innan ni åker vidare ta gärna en tur runt Jönköping, lär känna Vättern, åk runt i biosfärområdet Östra Vätternbranterna, besök Visingö och det vackra sjöområdet Bunn. Från vår station i Mölndal hittar ni lätt till E6 som tar er till Bohuslän, Vänern och Norge. Om ni vill istället åka ned till Halland så är ni där på 20 minuter. Från Vänerns norra sida tar ni er lätt vidare mot Siljan och Dalarna.

  Utrustning i husbilarna

  I förarhytten finns en radio med UBS, AC, vissa bilar har cruise control och vi har GPS till uthyrning.

  Husbilarna har fyra trepunktsbälten ( inklusive förar -och passagerarsätet) och två midjebälten.

  I bodelen finns det våningssängar med alkovsäng eller två dubbelsängar ( inklusive alkoven). System för värme och varmvatten på gasol eller dieseldriven, alla fönster med tackluckor med rullgardiner och myggnät. Köket fullt utrustat med köksutrustning, gasspis och kylskåp med frysfack. Det finns eluttag för 220 V.

  Husbilarna är utrustade för att lätt resa i husbil och har även kablar, camping stolar och bord. Alla husbilar har cykelställ för 2-4 cyklar.

  Extra tillval, allt inkluderat

  Vi har "All-In"-paket anpassat till kunder som vill packa minimalt och ha alla våra tillval inkluderade Du kan även själv plocka ihop de tillval du vill ha.

  We har bilbarnstolar som passar för resande i husbil. Om du vill ta med dig dina egna bilbarnstolar så skickar vi en beskrivning på vad som är lämpligt och vilka typer av bilbarnstolar som fungerar i en husbil.

  För mer information om att hyra en husbil se www.daylighthusbil.se

  De som söker en exklusivare husbilssemester kan besöka syskonföretaget SkandiTrip för att hyra husbil i Stockholm eller Göteborg, besök https://skanditrip.se/.

  Hitta oss