Spabehandling i Småland

Målsånna gård erbjuder utomhusupplevelser, mindfulness och spabehandlingar. Unna dig själv och din vän en oförglömlig massage, hämtad från Lakota-indianerna, en ritual för andlig och kroppslig rening. Koppla av i en avskild och fantastisk landsbygdsmiljö.

Regndroppsmassage och bastubad

Börja i ångbastun. Kroppen slappnar av. Värmen från ångan och duschen efteråt gör att spänningarna släpper. Alla spaprodukter är ekologiska och skrubben är Erikas egen blandning. Med varma händer masserar Erika in oljorna i din hud. Doften av oljan, ljuden och närvaron i naturen fyller dina sinnen.

Info om spabehandlingen

Tid: 3 timmar
Deltagare: 2 personer
Pris: 1960kr, regndroppsmassage för 2 personer. Frukt och uppfriskande dryck ingår
Gästens förberedelser: inga
Bokning: Boka via fritidshus@tele2.se eller tel 070 658 88 81. Spabehandlingen kan bokas under juli – aug .
Webb: www.malsanna.se

Så säger våra besökare

”Vi har haft en vecka med strålande sol från morgon till kväll. OBS! Inga mygg. Mycket gös har vi fått jag fiskade och Eva krokade av på löpande band. Detta är en idyll för både människa och djur. Tack för en fin vecka vi återkommer nästa sommar.”
Gert och Eva


Ta chansen under din husbilssemester att njuta av regndroppsmassage – relax i naturen

En varm sommardag, ute i skogen, appliceras, droppe för droppe, de finaste helande eteriska oljor på dina reflexpunkterna, på fötter och rygg. Erika tar väl hand om er och behandlingen äger rum i den nybyggda bastun och i en speciellt utvald glänta, med vind och insynsskydd, inne i skogen.

Om regndroppsmassage

 • Renar din kropp och själ
 • Bra för hälsan
 • Motverkar stress
 • Unikt sätt att "bara vara" i en landsbygdsmiljö
 • Så här hittar du till spabehandlingen Regndroppsmassage

  Endast 45 minuters resa med husbilen från Jönköping, på väg mot Vimmerby eller Gotland hittar du denna naturnära gård och turistanläggning.

  Gården drivs av familjen Andelius som lantbruk med kor, uthyrning av stugor och en vacker camping vid Anebysjön. Campingen har ett nybyggt servicehus, bastu samt sjönära ställplatser för din husbil.

  Hitta oss